Referentie

Ik kan Installex van harte aanbevelen

Op een vroege morgen gebeurde het: geen warm water onder de douche, Whoeaa! Wat nu te doen, we hadden een onderhoudscontract bij een andere loodgieter maar die relatie voelde aflopend. Tani en Aldi kende ik al, maar tot dan had ik niet een beroep op hun net opgestarte bedrijf gedaan.

Eerst maar eens laten kijken of er nog een reparatie aan de oude ketel mogelijk was. Nog dezelfde dag werd er een inspectie uitgevoerd, de storing werd snel gevonden, en een prijsopgave gemaakt. Het was een behoorlijk bedrag voor een wat oudere ketel van een b-merk, ja goedkoop is duurkoop. Ter vergelijking een opgave voor een nieuwe ketel gevraagd van een beter merk. Nog diezelfde avond een scherpe prijsopgave, en na akkoord direct de volgende dag geplaatst en geleverd. Alle afval netjes afgevoerd, de nieuwe ketel geplaatst, cv systeem gevuld en ontlucht, en de thermostaat geprogrammeerd. Een kleine aanpassing aan de leidingen werd gelijk in het werk zonder meerprijs meegenomen. Zelfs de hal voor de CV-ruimte werd netjes aangezogen. Nu zou je kunnen denken: dat is toch allemaal heel normaal, maar ik heb het ook al heel anders meegemaakt. Ook het onderhoud voor het komende jaar staat al gepland.

Ik kan Installex van harte aanbevelen.

  • Snelle reactie
  • Vakkundig advies
  • Scherpe aanbieding
  • Werken netjes en zijn attent
  • Voeren alle afval af

Wat ook zo fijn is, door hun ervaring bij verschillende werken hebben zij inmiddels een goed netwerk van betrouwbare specialisten.
Is een project te groot of uitgebreid dan werken zij daar mee samen, of verwijzen je door naar de juiste persoon. Dat kun je natuurlijk allemaal ook zelf uitzoeken, maar een verwijzing door een bedrijf waar je goede ervaring mee hebt maakt de keuze wel een stuk makkelijker.                                                                             

  • J. Dogterom, Zoetermeer

Categorie:   CV