Water

Waterleidingen

Bij de aanleg van een waterleiding of een complete waterinstallatie zijn de volgende punten belangrijk:

  • de keuze voor het leidingmateriaal (koper of flexibel)
  • de afstand tussen het warmwatertoestel en de warmwaterkranen
  • de diameter van de leiding om de juiste waterdruk te bereiken

Denkt u aan een buitenkraan, het verplaatsen van de wasmachine of gaat u binnenkort verbouwen? Wij komen graag bij u langs om naar de mogelijkheden te kijken en u te adviseren. Heeft u nog oude, loden leidingen in huis? Het is aan te raden deze te laten vervangen. Niet alleen zijn deze leidingen gevoeliger voor lekkages, het is ook slecht voor uw gezondheid om het water te drinken uit deze leidingen.

Legionellapreventie en waterbeveiliging

Slecht beveiligde waterleidingen, slecht geïsoleerde leidingen of stilstaand water kunnen er voor zorgen dat de legionellabacterie zich vermenigvuldigt. Met name bedrijfspanden zijn hier gevoeliger voor. De bacterie kan ook terugstromen in de hoofdleiding waardoor het water keer op keer besmet wordt. Dit is te voorkomen wanneer er op verschillende plekken terugslagkleppen geplaatst worden en de leidingen goed geïsoleerd worden.

Bekijk ook...

CV

Gas

Het vermogen van de ketel en het type kamerthermostaat moet en kan passen bij uw wensen. Wij adviseren u graag!

Lees verder

Sanitair

Gas

Bij het verbouwen of aanpassen van uw badkamer kunt u ook bij ons terecht. Wij passen daar waar nodig het leidingwerk aan en plaatsen de kranen en radiator(en).

Lees verder

Gas

Gas

Een gasleiding kan door veroudering of corrosie worden aangetast wat uiteindelijk kan leiden tot lekkages. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Lees verder

Riolering

Gas

Vrijwel alle afvoeren zijn aangesloten op het riool. Het is daarom belangrijk dat uw riolering in goede staat verkeert zodat het keer op keer de grote hoeveelheid water kan afvoeren.

Lees verder