Riolering

Riolering

Over uw riolering denkt u waarschijnlijk pas na bij verstopping of lekkage. Een borrelend geluid, langzaam lopend water in uw wasbak of toilet duiden vaak op problemen aan de riolering. Op zo’n moment is het fijn als u meteen iemand kunt bellen die deze problemen voor u oplost. Vrijwel alle afvoeren (van keukenafvoer tot hemelwaterafvoer) zijn aangesloten op het riool. Het is daarom belangrijk dat uw riolering in goede staat verkeert zodat het keer op keer de grote hoeveelheid water kan afvoeren.

Ontstopping

Een verstopping van het toilet of een keukenafvoer kunnen wij over het algemeen snel verhelpen. Vaak is het voldoende om met een ontstoppingsmachine het vuil (toiletpapier, etensresten etc.) te verwijderen zodat de leiding weer vrij is voor waterafvoer. In sommige gevallen is het probleem hardnekkiger en zijn werkzaamheden aan de riolering nodig om de verstopping op te lossen. We kunnen dan ook door middel van een camera-inspectie de oorzaak van de verstopping achterhalen.

Camera-inspectie

Komen de verstoppingen vaak voor? Wij raden u dan aan om een camera-inspectie uit te voeren, op deze manier kunnen wij zien waar de verstopping zit en wat de oorzaak daarvan is. Dit kan een breuk of verzakking van de leidingen zijn of zelf boomwortels die door de oude rioolbuis heen zijn gegroeid. Wij zien dan meteen in welke staat de riolering verkeert.

Bekijk ook...

CV

Gas

Het vermogen van de ketel en het type kamerthermostaat moet en kan passen bij uw wensen. Wij adviseren u graag!

Lees verder

Sanitair

Gas

Bij het verbouwen of aanpassen van uw badkamer kunt u ook bij ons terecht. Wij passen daar waar nodig het leidingwerk aan en plaatsen de kranen en radiator(en).

Lees verder

Gas

Gas

Een gasleiding kan door veroudering of corrosie worden aangetast wat uiteindelijk kan leiden tot lekkages. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Lees verder

Water

Gas

Denkt u aan een buitenkraan of gaat u binnenkort verbouwen? Wij komen graag bij u langs om naar de mogelijkheden te kijken en u te adviseren.

Lees verder