Gas

Een veiligheidscontrole

Een gasleiding kan door veroudering of corrosie worden aangetast wat uiteindelijk kan leiden tot lekkages. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties. Wij kunnen uw gasleidingen testen door middel van een druktest. Met gevoelige apparatuur worden eventuele lekkages geconstateerd. Na het uitvoeren van de druktest ontvangt u van ons een schriftelijk Gaspersrapport. Benieuwd naar deze test? In combinatie met uw ketelonderhoud bent u voordeliger uit!

Gasleidingen

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het repareren en/of aanpassen van een bestaande gasleiding of gasinstallatie. Een gehele installatie door ons laten aanleggen kan natuurlijk ook. In dat geval voeren wij gratis de druktest voor u uit.

Bekijk ook...

CV

Gas

Het vermogen van de ketel en het type kamerthermostaat moet en kan passen bij uw wensen. Wij adviseren u graag!

Lees verder

Sanitair

Gas

Bij het verbouwen of aanpassen van uw badkamer kunt u ook bij ons terecht. Wij passen daar waar nodig het leidingwerk aan en plaatsen de kranen en radiator(en).

Lees verder

Water

Gas

Denkt u aan een buitenkraan of gaat u binnenkort verbouwen? Wij komen graag bij u langs om naar de mogelijkheden te kijken en u te adviseren.

Lees verder

Riolering

Gas

Vrijwel alle afvoeren zijn aangesloten op het riool. Het is daarom belangrijk dat uw riolering in goede staat verkeert zodat het keer op keer de grote hoeveelheid water kan afvoeren.

Lees verder