CV

CV-ketel

Een cv-ketel is gemiddeld na 10-15 jaar toe aan vervanging. Een te oude ketel of een ketel die niet goed is onderhouden verbruikt meer gas en heeft steeds vaker reparaties nodig. Daardoor lopen de kosten onnodig hoog op en is het soms voordeliger en verstandiger om een nieuwe ketel aan te schaffen. De modellen van nu zijn sterk verbeterd waardoor het water sneller verwarmd wordt, en de waterdruk daarmee groter is. Bovendien zorgt een moderne ketel voor een groter comfort in de douche, het bad en het verwarmen van uw gehele huis. Daarnaast kunt u ook denken aan de moderne kamerthermostaten. De nieuwe modellen zijn bijvoorbeeld per dag in te stellen waardoor u een zuiniger verbruik heeft. Kortom: het vermogen van de ketel en het type kamerthermostaat moet en kan passen bij uw wensen. Wij adviseren u graag!

Ketelonderhoud

Een jaarlijks onderhoud aan uw ketel is aan te raden. Wij doen dit graag voor u. Uw ketel wordt gereinigd, en wordt nagekeken op eventuele lekkages. Vervolgens wordt uw toestel afgesteld op de juiste waarden van gas- en luchttoevoer. De ketel werkt dan schoner en zuiniger en functioneert op zijn best. Als u een contract bij ons afsluit, nemen wij jaarlijks contact met u op voor de onderhoudsbeurt!

CV installatie

Het aanleggen van een geheel nieuwe installatie maar ook het bij- of verplaatsen van een radiator in uw huis behoort tot onze werkzaamheden. Door gebruik te maken van moderne, flexibele leidingen is het mogelijk om een gehele cv-installatie onder de vloer weg te werken. Het enige wat u dan nog ziet zijn de radiatoren met daar onder een heel klein stukje leidingwerk. Hierdoor oogt het geheel strak en ruimtelijk.

Bekijk ook...

Sanitair

Gas

Bij het verbouwen of aanpassen van uw badkamer kunt u ook bij ons terecht. Wij passen daar waar nodig het leidingwerk aan en plaatsen de kranen en radiator(en).

Lees verder

Gas

Gas

Een gasleiding kan door veroudering of corrosie worden aangetast wat uiteindelijk kan leiden tot lekkages. Dit zorgt voor gevaarlijke situaties.

Lees verder

Water

Gas

Denkt u aan een buitenkraan of gaat u binnenkort verbouwen? Wij komen graag bij u langs om naar de mogelijkheden te kijken en u te adviseren.

Lees verder

Riolering

Gas

Vrijwel alle afvoeren zijn aangesloten op het riool. Het is daarom belangrijk dat uw riolering in goede staat verkeert zodat het keer op keer de grote hoeveelheid water kan afvoeren.

Lees verder